A program célja, hogy a résztvevők a program során felismerjék a csapat erősségeit és fejlesztésre váró területeit, valamint optimalizálják az együttműködést a csoporton belül. További cél, hogy növekedjék a munkatársak közötti bizalmi szint és egymás elfogadásának mértéke. A program a természetben kerül megrendezésre, így a csapaton belül zajló folyamatok erőteljesebben kerülnek felszínre, mint egy klasszikus tantermi közegben.

Azoknak ajánljuk e programot, akik vezetőként akkor érnek el kimagasló eredményeket, ha képesek a csapattagokat együttműködésre ösztönözni, és akiknek az a feladata, hogy munkatársaikból egységes csapatot alakítsanak ki, továbbá azoknak a vezetőknek, akik közös cél érdekében együtt kell, hogy működjenek.

Olyan csapatoknak ajánljuk programunkat, ahol a hatékonyságot, az együttműködést és a közös célok iránti elkötelezettséget szeretnék fejleszteni a csoporton belül.

A program tartalma: A résztvevőknek a Bakonyban vagy a Bükk hegységben kell egy egymásra épülő feladatsort végrehajtani. A kihívás mértéke összhangban áll a csapat fizikai szintjével. A feladatok megoldása és a célba jutás csak szorosan együttműködve, az emberi erőforrások megfontolt és körültekintő felhasználásával lehetséges.

Csapatépítés, kalandtúra, habzsi-dőzsi