A VIA PROSPERA FELNŐTTKÉPZŐ INTÉZET munkatársai magas szintű szakmai, pedagógiai és pszichológiai ismeretekkel, valamint több éves vezetői, értékesítési és tréningvezetési tapasztalattal rendelkeznek. Rendszeres együttműködésünk hazai és nemzetközi tanácsadó cégekkel döntő szerepet játszott alkalmazott módszertanaink és tréningprogramjaink kialakításában, szakmai ismereteink elmélyítésében. A tréningprogramok kialakításakor a megrendelő igényeiből kiindulva hazai  és nemzetközi tapasztalatok, illetve saját gyakorlatunk alapján kiérlelt módszertant használunk fel.

A „via prospera” latin eredetű kifejezés. A „via” jelentése: út. A „prosperál” jelentése pedig az, hogy virágzik, jól és lendületesen halad, illetve fellendül, boldogul, érvényesül. A „via prospera” tehát a boldogulás útját, az érvényesülés, felvirágzás ösvényét jelenti.

Cégünk azért választotta ezt a nevet, mert programjaink során arra törekszünk, hogy mind a programjainkon résztvevő munkatársak, mind pedig a megrendelő vállalat életében megjelenjenek a szakmai sikerek, és hogy cég és munkatárs egyaránt érje el kitűzött céljait.

Vezető trénereink:

dr. Vonnák László

A Testnevelési Egyetemen diplomázott, majd az ELTE szociológia szakán folytatta tanulmányait. A diploma megszerzését követően kommunikációelméletet oktatott, majd felnőttképzésből doktorált. Ezt követően az NN Biztosító oktatási osztályának a vezetője lett.  Feladata a cég oktatási rendszerének kialakítása, továbbá az oktató-, és vezetőképzés, valamint az értékesítési csapat fejlesztése volt. Három év múlva megalapította az Arius Tréning Társaságot, majd a Via Prosprera Felnőttképző Intézet vezetőjeként dolgozott tovább.

 

Miskolczi András

1995 óta foglakozik tréningekkel. Az elmúlt években programok százait vezette az üzleti életben dolgozó vezetők és munkatársaik számára.
Mindennapi munkája során gyakran támaszkodik a tranzakcióanalízis és konfliktuskezelés jól kapcsolható elméletére. Saját módszert sikerült kifejlesztenie a bizalomépítés, együttműködési stratégiák és a személyes hatékonyságfejlesztés területén.

Kamaszkorától jellemzi egyfajta személyiségfejlesztő, belső-utas törekvés. Sok mindent tett és rengeteget gyakorolt annak érdekében, hogy eleget tegyen a delphoi jósda intelmének:
„Ismerd meg önmagad!” A legtöbb élményt és előrelépést az önismeret és tudatosság terén mégis gyermekei születése óta mondhatja magaménak.

Szakmai tapasztalata jellemzően „soft skill” irányultságú. Húsz év gyakorlat és több mint ezer tréning nap.